Amit tudnod kell, mielőtt

személyi edzőt választasz!

Elhatároztad magad amellett, hogy elkezdesz edzeni és egy egészségesebb életmód felé veszed az irányt?

GRATULÁLOK!

Igaz, hogy pénzbe kerül, de kamatostól megéri személyi edzőt fogadni, mivel megtanítja a gyakorlatok helyes és szakszerű kivitelezését, a célodhoz és adottságaidhoz mérten állítja össze a neked leginkább megfelelő edzéstervet.

Minden kezdet nehéz, így a számodra legmegfelelőbb edző megtalálása sem egyszerű feladat. Viszont amint egymásra találtatok, nagyon gyorsan tudtok haladni a kívánt álomforma felé!

CV-2

A legjobb edző megtalálásának lépései

1. lépés
Feltérképezés

Az első és nagyon fontos lépés, hogy felmész a netre és a lakóhelyed közelében feltérképezed a személyi edzőket. Nézd meg a profiljukat és nézd meg azt is, hogy ki az, aki szimpatikus számodra. Az első benyomás nagyon fontos és már egy fénykép is sok mindent elárul az edzőről.

2. lépés
Kommunikáció

Nézd meg azt, hogy kiket edzett már korábban és nyugodtan vedd fel a régebbi vendégeivel a kapcsolatot. Kérdezd meg tőlük, hogy milyen tapasztalatai vannak, milyennek írja le az együttműködésüket. Fontos megtudnod azt is, hogy milyen típusú edzéseket tart, illetve hogy azok menniyre voltak hatékonyak. Milyen hangulatban telnek az edzések?

3. lépés
Képzettség

Ha sikerült választanod, akkor nézd meg, hogy milyen végzettségei, képzettségei, elvégzett tanfolyamjai vannak. Ha valaki nem tüntet fel ilyeneket, akkor valószínűleg nincsen neki és jobb, ha elkerülöd, mert nem tud szakszerű edzésekben részesíteni!

4. lépés
Saját Céljaid

Beszéld át vele a céljaidat. Kérdezd meg tőle, hogy konkrétan hogyan tudna a te segítségedre lenni, milyen kompetenciákkal rendelkezik ahhoz, hogy elérjétek a kívánt eredményt. 

5. lépés
Figyelem

Mikor beszélgetsz vele először, akkor nézd meg, hogy maximálisan odafigyel-e rád! Ha kihyagja azokat a kérdéseket, hogy van-e valamilyen betegséged, vagy szedsz-e valamilyen gyógyszereket, az nem jó előjel. Ezek alap tudnivalók az első edzés kezdete során!

Ha pedig minden stimmel, akkor már csak azt kell eldöntened, hogy egyedül, vagy pedig valamelyik barátoddal/barárnőddel szeretnél-e eljárni edzeni. Ha többen mennétek, akkor vannak edzők, (mint amilyen én is vagyok) akik csoportos edzéseket is tartanak, ráadásul ekkor általában kedvezményesen tudtok edzeni.

Jó egészséget kívánok, remélem tetszett a bejegyzés és szeretnék a segítségedre lenni! Egy ideig letölthetővé teszem az alap saját testsúlyos edzéstervemet (az alapokat tartalmazza), sőt még egy nagyon finom (egészséges) palacsinta receptet is leírok benne.

Bármilyen további kérédsed van, vedd fel velem a kapcsolatot itt: Kapcsolat